Heel de dag aan het werk en daarna last van slapeloosheid? Of andere slaapproblemen? De slaapsessies van Ellen kunnen dit probleem helemaal oplossen.

baby-1151351_1920

Kinderen

Heeft jouw kind faalangst, stress of zijn er familiale problemen waardoor jouw kind moeilijk kan inslapen? Samen met de ouder en het kind brengen we in eerst instantie het probleem in kaart en pakken het probleem aan met de wortel.

student-4127340_1920

Jongeren / Studenten

Nachtje door tijdens de examenperiode, tot laat in de nacht op Instagram,… Op het moment dat je besluit om te gaan slapen, kan je de slaap niet vatten en dit gebeurt meermaals per week. De Slaapcoach kan dit probleem  verhelpen.

Volwassenen

Ben je net gelukkig mama en papa geworden maar kan je hierdoor niet goed slapen? Heb je last van slapeloosheid? Als slaapcoach zorg ik ervoor dat een kindje hebben en slapen helemaal samengaat!

Bedrijven

Ben je bedrijfsleider of verantwoordelijk voor de werknemers van een bedrijf? Als slaapcoach kan ik ervoor zorgen dat de productiviteit de hoogte ingaat!

Herkent u zich in één van deze situaties?

Wat is de prijs?

Sessie volgen

Wil je graag een sessie slaapcoaching volgen? Dan is de kostprijs 50 euro per sessie!

Cadeaubon

Wil je graag met een ludiek cadeau komen? Al ooit overwogen om voor je geliefde partner, vriend(in), moeder/vader, zoon/dochter etc. een cadeaubon te geven voor slaapcoaching.

Voor een cadeaubon voor 1 sessie slaapcoaching, betaal je 50€. Je kan er ook voor kiezen om je eigen bedrag samen te stellen.