1620629_10154053520185413_1074906647_n

Slaapcoach Ellen Smets

Mijn naam is Ellen Smets, partner van David en plusmama van Ilana.
Eén van de belangrijkste waarden in mijn leven is om van betekenis te kunnen zijn voor een ander. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik énorm kan genieten als ik mensen kan begeleiden op weg naar beter slapen, een gelukkiger leven. Ik haal er zoveel voldoening uit als ik merk dat mensen op een paar sessies al beter kunnen slapen, minder piekeren en méér genieten van hun leven. Voor mij is dit echt een ‘waaw’-moment!
Cliënten die in begeleiding geweest zijn, weten dat ik heel erg persoonsgericht werk, volledig op maat van de cliënt en ze kunnen écht de warmte voelen van de slaapcoach en sereniteit van de praktijk ervaren. Ik ben heel oprecht begaan met mijn cliënten en dat wordt enorm gewaardeerd.
Het eerste wat we laten als we ons niet goed voelen is onze slaap en/of eten. Vaak zijn er ook onbewuste processen die meespelen waar we op het eerste zicht niet eens weet van hebben. Ook dit onderzoeken we samen en gaan samen op pad voor jouw welzijn te verbeteren! Zo had ik een vrouw in de praktijk die niet kon slapen door oorsuizen. 
Via de spiertesten van Live the Connection kwamen we er achter dat door eenzaamheid de oorsuizen ontstonden. De sessies gaan véél verder dan enkel slaapeducatie en relaxatie-oefeningen. Ook relationele problemen of gezondheidsklachten kunnen reden zijn van slecht slapen. Ook dit pakken we met de wortel aan. Ik wil zoveel mogelijk met jou bereiken in zo weinig mogelijk sessies zodat we er de maximale efficiëntie kunnen uithalen en dat het jou zo weinig mogelijk kost.
Ik ben zeer leergierig van aard. Om slaapcoach te kunnen zijn, heb ik een slaapcoachcursus gevolgd voor kinderen en volwassenen. Daarnaast volgde ik een 5-jarige Yoga-opleiding erkend door de Yogafederatie. De methode van Dixhoorn voor adem-en ontspanningstherapie is een complete methode voor het behandelen van klachten die het gevolg zijn van gewone overspanning en die het functioneren sterk verbeteren. Iedere mens is uniek en dient anders benaderd te worden. Gezien mijn vele ingangspoorten is er altijd wel eentje die bij jou past.
Ben je geprikkeld geraakt door deze tekst? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.